Rajoda S.C.P Carpintería en general
 
parquet de fusta natural i sintètic
parquet de fusta natural i sintètic
parquet de fusta natural i sintètic
parquet de fusta natural i sintètic
parquet de fusta natural i sintètic
parquet de fusta natural i sintètic
block

REVESTIMENTS DE FUSTA PER A EXTERIORS

rajoda Revestiments sintètics de fusta per a exterior
rajoda Revestiments naturals
rajoda Paviment sintètic per a exteriors
   
rajoda Preguntes y respostes sobre els revestiments d'exterior
 

Preguntes i respostes sobre els revestiments d'exterior


Per què no serveix qualsevol tipus de fusta ?

Les fustes per a exterior, són aquelles amb oli a la saba, de manera que és la pròpia fusta la que duu la protecció. Tot i això, és molt important que les fustes portin un tractament d'oli per a exterior amb FILTRE SOLAR.

Les tarimes de fusta es deformen?
Les tires s'estabilitzen durant el primer any des de la seva instal·lació. Això és perquè han de passar un estiu durant el que la fusta podria esquerdar-se en alguns punts, i un hivern durant el que recuperarà la seva forma natural.

Cal anivellar el sòl per a instal·lar tarima de fusta?
En absolut, un dels avantatges d'aquest paviment, és que pot salvar els desnivells, tot i això cal tenir en compte mantenir una altura suficient en tot moment.

Com cal netejar el revestiment de fusta?
Sempre cal usar esponges o gamuses especials per a la neteja o aplicació de productes. En cap cas s'han d'utilitzar fregones per a la neteja de paviments de fusta, ni d'interior ni d'exterior.

Es pot netejar amb qualsevol producte?
És important recordar que es tracta de fusta, per a aconseguir el millor resultat, és imprescindible usar exclusivament productes desenvolupats específicament per a la seva cura.

Es pot netejar amb aigua?
Mai si es vol que duri.

Es pot optar indistintament per qualsevol tipus de fusta?
Cada projecte requereix d'un estudi per a decidir amb seguretat que tipus de fusta és el més adequat per a la instal·lació que es projecta.

És possible tenyir la fusta?
En el cas que la fusta adequada per a un projecte no sigui del color que es desitja, pot ser tenyida per a aconseguir el color que més s'adapti a la decoració. D'altra banda també hi ha el preu. Pot donar-se el cas de poder triar entre dues fustes de costos molt diferents, en aquesta situació, pot optar-se pel tint.

Les tarimes surten cares?
Actualment, i valorant els costos de les alternatives possibles, i també tenint en compte el no haver d'anivellar el terreny, les tarimes flotants no resulten cares.

Qualsevol pot vendre o instal·lar tarimes de fusta?
És possible trobar instal·ladors especialitzats en altres articles de fusta que es prestin a la instal·lació de tarimes flotants, tot i això, és important assegurar al màxim la qualitat. Per a la instal·lació d'una tarima, es recomana posar-se en mans de professionals especialitzats en aquest tipus d'estructures, ja que en cas contrari, la vida útil de la instal·lació pot ser molt inferior, així com la qualitat dels seus acabats.

Per què unes fustes són molt més barates que altres?
El factor determinant del preu de les fustes és la qualitat, tot i això també influïxen el país d'origen, així com l'abundància d'aquest tipus de fusta, i naturalment, les modes.

La calor o el fred afecten a la fusta?
Les temperatures afecten i deformen a la fusta, per aquest motiu és important intentar que es mantinguin unes condicions d'humitat, així com la fusta ben tractada, de manera que no es degradi a causa de les contraccions i dilatacions que sofreix al llarg de les estacions.

 
block
xhtml vàlid css vàlid Nivell A de Conformitat W3C
Enviar a un amic Imprimir Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Comparteix a Facebook Més llocs
Inici
|
Enviar correu
|
Mapa del web
block
  Rajoda · C / Júpiter 17, Nau 5 · 08223 Terrassa · Barcelona
  Tel: 677 69 85 62 ·/· 663 81 72 45 · a/e: fdgdfhninhdgjgxdffogfjate@jtjgszrajgjlyswodazdr.ctkukescatom
block
degradat