Rajoda S.C.P Carpintería en general
 
parquet de fusta natural i sintètic
parquet de fusta natural i sintètic
parquet de fusta natural i sintètic
parquet de fusta natural i sintètic
parquet de fusta natural i sintètic
parquet de fusta natural i sintètic
block
especialistes en la colocació de parquet portes i revestimients de fusta

Glossari

 
> Fustes
    Pàgina 1
    Pàgina 2
   
> Definicions
    Pàgina 1
    Pàgina 2
 
Tipus de fusta

Arce: Arbre de la família de les Aceràcies, de fusta molt dura i generalment esquitxada de taques a manera d'ulls, amb branques oposades, fulles senzilles, lobulades o anguloses, flors en penjoll, ordinàriament petites, i fruit de dos sàmares unides.

Bubinga: Fusta de fibra variable, pot ser recta, ondada o entrellaçada, amb vetes de color vermellós, del rosat al violaci, i algunes són marrons. S'empra en mobiliari de luxe, xapes per a recobriments decoratius i fusteria interior.

Cedre: Arbre de la família de les Abietácies, que arriba a uns 40 m d'altura, amb tronc gruixut i dret, branques horitzontals, fulles persistents gairebé punxents, flors vermelles al principi i després grogues, i el fruit de les quals és la cèdride.

Cirerer: Arbre fruiter de la família de les Rosàcies, d'uns cinc metres d'altura, que té tronc llis i ramós, copa oberta, fulles aspres, flors blanques i per fruit la cirera. La seva fusta, de color castany clar, s'empra en ebenisteria.

Ember: Arbre de la família de les Meliàcies, propi de l'Àfrica equatorial i apreciat per la seva fusta, que sol classificar-se entre les fustes nobles i semidures.

Etimoe: Es troba a l'est i centre d'Àfrica. Les seves masses forestals, la seva producció i la seva exportació són escasses o menyspreables. El color de la fusta varia del marró lleugerament vermellós al marró gris. La fibra pot ser recta o lleugerament entrellaçada. El gra varia entre fi i mig. La fusta pot presentar resina.

Faig: Arbre de la família de les Fagàcies, que creix fins a 30 m d'altura, amb tronc gruixut, llis, d'escorça grisa i branques molt altes, que formen una copa rodona i espessa, fulles peciolades, alternes, de punta aguda i vora dentada, flors masculines i femenines separades, i fusta de color blanc vermellós, lleugera i resistent.

 
   
Rajoda, empresa de fusteria i instal·lació de parquet, tarimes de fusta per a interior i exterior, escales i portes, i portes d'armaris. Ens trobarà a Terrassa, però treballem a les províncies de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona
block
xhtml vàlid css vàlid Nivell A de Conformitat W3C
Enviar a un amic Imprimir Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Comparteix a Facebook Més llocs
Inici
|
Enviar correu
|
Mapa del web
block
  Rajoda · C / Júpiter 17, Nau 5 · 08223 Terrassa · Barcelona
  Tel: 677 69 85 62 ·/· 663 81 72 45 · a/e: fdgdfhninhdgjgxdffogfjate@jtjgszrajgjlyswodazdr.ctkukescatom
block
degradat