Rajoda S.C.P Carpintería en general
 
parquet de fusta natural i sintètic
parquet de fusta natural i sintètic
parquet de fusta natural i sintètic
parquet de fusta natural i sintètic
parquet de fusta natural i sintètic
parquet de fusta natural i sintètic
block
especialistes en la colocació de parquet portes i revestimients de fusta

Glossari

 
> Fustes
    Pàgina 1
    Pàgina 2
   
> Definicions
    Pàgina 1
    Pàgina 2
Definicions

Greca: Adorn que consisteix en una faixa tallada d'amplària variable en la qual es repeteix la mateixa combinació de figures decoratives de forma geomètrica.

Lama de parquet: Cadascuna de les peces que integren el terre de parquet, aquestes peces poden estar unides entre elles, ja sigui amb encaixos, o en determinats casos complementant els encaixos amb cola per a una millor subjecció.

Laminats: L'operació de laminar és un procés industrial en el qual el material és passat entre uns corrons per a donar-li forma de planxes fines com fulles. El sistema s'empra molt en metal·lúrgia, però també s'utilitza, cada dia més, en la indústria de la fusta, els plàstics i altres materials similars. Són molt utilitzats en construcció els laminats decoratius, especialment per a paviments. Es tracta de taules fabricades amb diverses capes de les quals la superior és una planxa de fusta, però les inferiors són de fusta contraxapat o aglomerat. En algunes ocasions fins i tot la planxa superior és plàstica i duu impresa la imatge de la fusta.

Fusta vaporitzada: El vaporitzat en fusta, és una tècnica per a modelar que simplifica molt treballar-la. El primer en emprar-lo fou Thonet, cap a 1830. El sistema consisteix en vaporitzar o coure en aigua i cola vares massisses de fusta, que seguidament es dobleguen formant llargues peces corbes que serveixen d'armadura per als mobles de seient.

Motlura: Té diverses accepcions. la més comuna es refereix a un element ornamental utilitzat per a decorar o per a dissimular unions d'altres dos elements. Produïxen un efecte de clarobscur molt bonic. Existeixen infinitat de models. També s'aplica el terme als marcs industrials. I en jardineria designa al conjunt de plantes tupides amb les que es formen els carrers o les casernes (divisions quadrades del terreny) organitzant motius ornamentals.


   
Rajoda, empresa de fusteria i instal·lació de parquet, tarimes de fusta per a interior i exterior, escales i portes, i portes d'armaris. Ens trobarà a Terrassa, però treballem a les províncies de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona
block
xhtml vàlid css vàlid Nivell A de Conformitat W3C
Enviar a un amic Imprimir Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Comparteix a Facebook Més llocs
Inici
|
Enviar correu
|
Mapa del web
block
  Rajoda · C / Júpiter 17, Nau 5 · 08223 Terrassa · Barcelona
  Tel: 677 69 85 62 ·/· 663 81 72 45 · a/e: fdgdfhninhdgjgxdffogfjate@jtjgszrajgjlyswodazdr.ctkukescatom
block
degradat